Broodfonds Meerwaarde

Tim Dik

Mijn naam is Tim Dik. Ik ben getrouwd met Gabriëlle en wij wonen sinds we samen zijn in Voorthuizen, nu al weer ruim 20 jaar. Vergeleken met mijn geboortestad Rotterdam en drie jaar wonen onder de rook van Milaan is onze huidige woonplaats niet de meest spannende, maar met het recreatiegebied Zeumeren en de Veluwse bossen op een paar minuten lopen kunnen we er ook zeker wel van genieten. 
Na 19 jaar als projectleider evenementen bij de Evangelische Omroep te hebben gewerkt, stond ik in 2018 door bezuinigingen ineens op de stoep van het UWV. Omdat sollicitaties niets opleverden en er ook al snel potentiële opdrachtgevers kwamen, ben ik op 1 maart 2019 mijn eigen bedrijf gestart: ONETICKETLEFT – event creators.

Ik geniet enorm van het organiseren van live events, maar heb door Corona ook professioneel moeten schakelen.  Met mijn creativiteit en televisie-ervaring heb ik organisaties kunnen ondersteunen hun missie en doelen te verwezenlijken door hybride of online events. Het is mooi om juist in moeilijke en veranderende omstandigheden met elkaar op te trekken en naar mogelijkheden te kijken in plaats van naar wat niet kan.

Moeilijke omstandigheden kunnen natuurlijk ook privé optreden, zeker als het gaat om gezondheid. In mijn EO-tijd ben ik zelf lange tijd uitgeschakeld geweest, dus weet hoe belangrijk een financieel vangnet is. Door bij het Broodfonds Meerwaarde te gaan wil ik dat aan de ene kant voor mijzelf geregeld hebben, maar vind ik het ook mooi om daarin van betekenis te kunnen zijn voor collega-zzp’ers. Weten aan wie je het geeft en waarvoor maakt dit een waardevolle investering. Maar mijn wens voor jou is uiteraard dat je het nooit nodig zult hebben!

Ik zie er naar uit om je  een keer te ontmoeten. En als je wilt kan ik dan nog wel wat meer vertellen over mijn liefde voor Feyenoord, nieuws, Italië, radio en tv, sterren en …….

Tim Dik
+31 6 5150 7153
tim@oneticketleft.com
www.oneticketleft.com

Plaats een reactie

Recente berichten