Broodfonds Meerwaarde

Natasja de Groot

Waarde broodfondsers!

Vanaf 1 april mag ik me bij jullie aansluiten, dank daarvoor!

Ik ben Natasja de Groot (47 jaar) en woon samen met Oeds, mijn man, en jongste zoon Diede in Amersfoort. Onze andere twee kids studeren al en wonen in Utrecht en strijken regelmatig nog even neer in Amersfoort, gelukkig.

Lang, heel lang geleden heb ik mijn diploma als verpleegkundige gehaald en 15 jaar gewerkt in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. In 2002 maakte ik een carrière switch en begon ik aan de opleiding tot Tolk Nederlandse gebarentaal. Sinds 2007 ben ik niet meer in loondienst, maar zzp-er geworden. Jong als ik toen was, dacht ik niet een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig te hebben. 6 jaar geleden ben ik naast mijn werk als tolk, ook gaan werken voor een uitvaartonderneming en uitvaartleider geworden.

Dat het leven onverwachte dingen met zich meebrengt en garanties er niet zijn, werd ik me steeds meer bewust. De verantwoordelijkheid voor mijn gezin en het besef dat ook ík ziek kan worden en niet meer in staat zou zijn om te werken, zijn voor mij een reden om deel te willen worden van een broodfonds. “Deel” te worden, dat vind ik mooi! Niet alleen mezelf verzekeren, maar deel zijn van jullie en delen met jullie als dat nodig is. Dat is echt een meerwaarde.

Sinds twee jaar heb ik naast het tolken ook mijn eigen onderneming “Een laatste gebaar” opgericht: een uitvaartonderneming met een speciale aandacht voor dove en slechthorende mensen. Door mijn vaardigheid van de Nederlandse gebarentaal kan ik zorgen voor volledige toegankelijkheid ook voor dove en slechthorende familieleden als ik hen begeleid bij het vormgeven van een uitvaart. Kunnen communiceren in je eigen taal is onmisbaar, vooral als het gaat om zoiets emotioneels als het verliezen van iemand in je naaste omgeving.

Met een open hart voor ieder mens in elke situatie sta ik voor mensen klaar om samen met hen te zoeken naar een uitvaart in een vorm die past bij de overledene en bij de mensen die achterblijven.

Ik houd van werken in een intieme sfeer, waar je dicht bij mensen mag komen, dienstbaar kunnen zijn zonder dat het om mij draait en van korte projecten waar ik flink kan aanpakken. Dat kenmerkt wel mijn werk van verpleegkundige, tolk en uitvaartleider.

Hoop jullie snel live te ontmoeten!

Natasja de Groot
+31 6 4263 4787
info@eenlaatstegebaar.nl
www.eenlaatstegebaar.nl

§

Plaats een reactie

Recente berichten