Broodfonds Meerwaarde

Gabriëlle Dik

Hoi! Mijn naam is Gabriëlle Dik. Ik woon in Voorthuizen en ben getrouwd met Tim. We hebben een zoon van 18, Luca. Zijn Italiaanse naam verklapt al enigszins dat we verzot zijn op Italië. Regelmatig (als er geen Corona is) vlieg ik daar dan ook naar toe om Italiaanse lessen te volgen en te genieten van alle schoonheid die het land te bieden heeft. 

Daarnaast houd ik van zingen, spreken en schrijven. In oktober 2019 is mijn eerste boek verschenen, getiteld ‘Je bent het al! (stop met worden)’ en ondertussen ben ik bezig met mijn tweede boek. 
Ik ben sprekerscoach en geef presentatie- en communicatietrainingen. Welkom om eens een kijkje te nemen op mijn website www.stagecall.nl. Stagecall is de naam van mijn bedrijf, opgericht in 2012. Thema’s als identiteit en zelfbeeld staan centraal tijdens de trainingen en ik vind het altijd weer een prachtige uitdaging om mensen te laten zien wie ze zijn en ‘wat er al is’ en hen te helpen om vandaar uit te spreken en te leven.

Als ondernemer werk en sta je vaak alleen en wat is het dan bijzonder dat het Broodfonds Meerwaarde er is. Mensen die echt betrokken zijn bij elkaar en waar je geen nummer bent. Juist op de momenten dat je het Broodfonds nodig gaat hebben. Ik ben dan ook blij dat ik als lid toegelaten ben en ik zie er naar uit om elkaar (hopelijk live) te ontmoeten! 

Hartelijke groet,

Gabrielle Dik-Agteres
+31 6 2023 9182
g.dik@stagecall.nl
www.stagecall.nl

Plaats een reactie

Recente berichten