Broodfonds Meerwaarde

Deelnemers

Inleidende tekst over deelnemers aan Broodfonds Meerwaarde

Carla Manten

Hallo, Ik ben Carla Manten
Echtgenote, stiefmoeder, ondernemer en bestuurslid bij Broodfonds Meerwaarde. Ik heb 2 bedrijven: Storyvents en Carla Manten Fotografie.

Met Storyvents adviseer ik bedrijven en organisaties over de inzet van events en media als communicatiemiddel. Een event is het meest effectief als het niet op zichzelf staat, maar is ingebed in de communicatiestrategie. Daarbij kunnen ondersteunende media worden ingezet zoals een magazine, een krant, video, radio, tv of een online forum. Na het adviestraject kan Storyvents ook de uitvoering op zich nemen.

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in portret- en reportagefotografie. Ik werk met name voor de zakelijke markt en een aantal magazines en verzorg ook de fotografie voor covers van CD's of boeken. Mijn portfolio is te zien op www.carlamantenfotografie.nl

ben nitrauw

In mijn werkzame leven heb ik een zeer brede ervaring opgedaan in het publieke domein en in de lokale samenleving. Dat maakte van mij een ervaren verbinder van mensen rond maatschappelijke thema’s. Participatie is daarbij steeds het centrale begrip: ik geloof in de kracht van mensen en vind het belangrijk dat de overheid daar ruim(er) baan aan geeft. Ik zoek waar mogelijk de dialoog, vooral als het gaat om het bij elkaar brengen van ogenschijnlijk tegengestelde belangen en het ontwikkelen van een gedeelde visie op de ontwikkeling van buurt en wijk.
Ik ben een mensenmens: ik leg makkelijk contacten en neem mensen en organisaties makkelijk mee in samenwerking en verandering. Mijn werkstijl is pragmatisch en zelfverzekerd; tegelijk geef ik ruimte aan gemotiveerde mee-werkers en kritische tegendenkers. Ik ben een out-of-the-box denker die niet alleen zelf met ideeën komt, maar ook open staat voor andere ideeën en er vooral goed op voortborduurt.

Desire Brokerhof

Ik ben Desire, een van de oprichters van Meerwaarde en nu nog steeds penningmeester. Tja, het is een leuke club mensen en een goed doel, dus waarom zou ik de rit niet afmaken…
In het dagelijks leven ben ik druk in mijn eigen bedrijf, waar we educatief materiaal maken rond sociaal-emotionele ontwikkeling, burgerschap, levensbeschouwing, zingeving, filosofie en maatschappijleer. Boeken, magazines, apps, websites - principieel op basis van "blended learning". Want zo kun je de voordelen van papier én digitaal goed uitbuiten. En dan steeds zo dat vooral de leerlingen plezier hebben in wat ze moeten doen. Daar gaat het om!

Dirk Pieter

DP Service en Advies is een klein bureau voor Communicatie en Events.

Met mijn bureau bedien ik graag NGO’s en MKB bedrijven.
Ik richt me daarbij vooral op digitale communicatie, zoals het bouwen en onderhouden van websites, het maken van digitale nieuwsbrieven en Sociale Media. Communicatie advies behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast is een kunst om je website gevonden te laten worden. Ik help je graag met het optimaliseren van je website en het verbeteren van de vindbaarheid. Google Adwords campagnes behoren ook tot de mogelijkheden.

Tenslotte ben ik actief op het gebied van events. Ik beschik over ruime ervaring als het gaat om de organisatie van verschillende soorten events. Je kunt daarbij denken aan vrijwilligersbijeenkomsten, (benefiet) concerten, festivals, netwerkbijeenkomsten en fondsenwervende acties.

Kijk op mijn website dpserviceenadvies.nl voor meer info.

Dirk-Pieter Schalkwijk

Hans Wiersma

Sinds 1988 ben ik actief op het gebied van de omzetbelasting. Eerst als inspecteur bij de belastingdienst. Met ingang van 2001 als BTW adviseur bij een accountants- en belastingadvieskantoor. Sinds 2008 werk als als zelfstandig BTW adviseur. Mijn opdrachtgevers zijn accountants- en belastingadvieskantoren, maar ook individuele ondernemers. Van kleine ondernemers tot grote internationaal operende ondernemers.

Tanja Hofsink

Avatar foto

Richard Hofsink

Na 23 zelfstandig gewerkt te hebben als grafisch ontwerper/ communcatievormgever, ben ik sinds 1 maart zoiets als demissionair Meerwaardelid.
Ik heb het ontstaan van Meerwaarde in de kelders aan de Utrechtse Oude Gracht nog mee mogen maken. Van een pracht initiatief naar een nog prachtiger club mensen met oog voor elkaar.
Mijn bedrijf bldsprk is inmiddels onderdeel van Bredewold communicatievormgevers in Wezep waar ik mij specifiek bezighoud met Identiteit, strategie en Concept.

Eline van de Veen

Buddycoördinator binnen ons Broodfonds

Zin in Buiten is mijn bedrijfsnaam Ik werk aan landschap- en plattelandsvernieuwing en help een nieuwe generatie boeren en buitenlui met het vertalen van hun persoonlijke idealen naar een ondernemend plan en goed verhaal. Op die manier lukt het beter partners en financiering te organiseren.
Ik geloof dat vooral de variatie van particuliere initiatieven bijdraagt aan herstel van biodiversiteit.

Nienke de Vries

Tineke Kolvenbach

Ik ben haptotherapeute in mijn eigen praktijk in Utrecht.

Ons lichaam spreekt met fysieke- en gevoelssignalen. In een sessie kijk ik samen met jou als cliënt: wat betekenen de spanningen in je lichaam en hoe kun je ze verminderen? welke gevoelens heb jij en hoe kun je ze dragen? Zo ontdek je wat deze signalen je vertellen en hoe je er naar kunt luisteren. Als je dat dan weer combineert met al het waardevols dat je verstand je te vertellen heeft, put je uit de wijsheid van 2 bronnen: je verstand en je gevoel.

Wil je meer weten? Lees verder op mijn site!

Eric Heijenberg

Karine van den Noort

Harm Jan Wieringa

Gabriel van Berkum

Lois Hofsink

Peter-Paul Hoddenbagh

Helene Wieringa

Tjeerd Boersma

Louis Bakker

Alice Ester

Henny Jongman

Liesbeth van Tongeren

Michael Stroecker

Mary van Mourik

Harro Veldhuizen

Ingrid Hofman

Thiemo Kooiman

Coaching | Teamontwikkeling | Procesbegeleiding | Training | Vertrouwenspersoon

Annerie Doornweerd

Ik ben Annerie Doornweerd, professional organizer en hoarding specialist. Ik help mensen met opruimen in de breedste zin van het woord. Van opruimen in je huis tot je gedachten beter organiseren. Samen met mijn klanten creëer ik rust en ruimte in de wanorde die er op dat moment is. We brengen structuur aan in bijvoorbeeld spullen, administratie of geldzaken en zorgen dat er weer overzicht is.

William Bossenbroek

Fred Tuinenburg

Anna Heister

Erik-Jan Smitt

Het is mijn passie mensen elkaar (weer) te laten verstaan. En ik heb van deze passie mijn werk kunnen maken; sinds 2003 – en binnen in mijn eigen adviespraktijk Van Anreijk sinds 2013 – help ik dagelijks mensen die werkzaam zijn in de zorg om hun kennis te etaleren, te vertalen naar concrete oplossingen en deze kennis zichtbaar te maken binnen en buiten de eigen zorgorganisatie of afdeling.

Robin Paardenkooper

Berdine Grashuis

Wendel Slingerland

Irma van der Meer

Sinds juni 20 ben ik als verloskundige ook trotse eigenaar van een kleine persoonlijke verloskundigenpraktijk in Zwolle.
Mijn voetreflexpraktijk staat even op een laag pitje, want ik ben ook nog s verhuisd naar het mooie Dalfsen.
Aan aktie geen gebrek dus.

Sytse van der Harst

Karin Tempelaar

Ida Wildeboer

Avatar foto

Jac Janssen

Sandra Hendriks

Oscar Pathuis

Rob Bosveld

Jan Aalbers

Mijn loopbaan begon in het vormingswerk werkende jongeren. Vanaf 1990 werkte ik in het personeelswerk/ HRM in de verpleeghuiszorg en de GGZ. Deze eeuw heb ik mijn loopbaan vervolgd als manager in de jeugdzorg, de gehandicaptenzorg en in de multifunctionele landbouw. De afgelopen jaren heb ik veel zelfsturende teams getraind en begeleid. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig trainer en adviseur, als extern vertrouwenspersoon en als ontwikkelaar van scheurkalenders (dat laatste samen met Ben Nitrauw)

Hilda Algra

Tamme de Leur

Desiree Nillesen

Recente berichten