Broodfonds Meerwaarde

Say yes!

Say Yes!

Begin mei kreeg ik het verzoek van onze penningmeester Désiré of ik bereid zou zijn de bruiloft van hun dochter op La Palma te fotograferen. De meeste mensen zouden bij zo’n verzoek wellicht een gat in de lucht springen, maar dit keer gingen bij mij eerst een heleboel alarmbellen af. O help, moet ik in mijn eentje naar La Palma en daar de weg vinden en ik verdwaal al in mijn eigen dorp. En ik ken daar niemand (nou ja, behalve Désiré en Greet, maar toch) en een bruiloft in de volle zon is echt heel moeilijk te fotograferen en ……. allemaal beren op de weg. Herkenbaar? Je hebt kans op een te gekke klus, maar je bent onzeker en ziet allerlei bezwaren waardoor je de neiging hebt om nee te zeggen. Of je wil dolgraag bij een organisatie binnen komen, maar ja, dan moet je bellen, acquisitie plegen, pitchen! Griebels …. laat maar zitten ….

 

Het leven als ondernemer zet je continue voor uitdagingen die wachten om door jou opgepakt te worden, maar hé …. Het cliché is absoluut waar: outside your comfortzone is where the magic happens!!

En aangezien ik juist heb besloten een creatiever leven te gaan leiden kon mijn antwoord op de vraag van Désiré niet anders dan JA zijn. Mijn ja tegen deze prachtige kans om een hele week lang alleen met fotograferen bezig te zijn werd onverwacht ook een ja tegen het leren kennen van allemaal leuke en interessante mensen, ja tegen alleen zijn wat me verrassend veel heeft gebracht, ja tegen rust in mijn hoofd, onverwachte ontspanning op een prachtige plek op een schitterend eiland, ja tegen het aangaan van een uitdaging, ondanks alle bezwaren en ja tegen persoonlijke groei. Dat had ik allemaal moeten missen als ik nee had gezegd.

 

De eerstvolgende keer dat jij de neiging hebt om nee te zeggen tegen een zakelijke uitdaging…. Denk dan aan mijn ervaring en zeg JA! Ik kan het je van harte aanbevelen.

Over aanbevelen gesproken … als je de kans hebt, boek dan eens een appartement van Désiré op La Palma. Als Broodfondslid krijg je nog korting ook en het is zoooo de moeite waard! Je kunt het aanbod nog eens rustig nalezen op onze eigen meerwaarde website: https://www.broodfondsmeerwaarde.nl/aanbod/kom-een-keer-naar-ons-mooie-huis-op-la-palma/

 

Hartelijks,

Carla

Plaats een reactie

Recente berichten